«Κεραυνοί» Περδίκη στο BusinessNews: «Zητήσα να καταθέσει Χριστόφιας – Δημητριάδης αλλά κάποιοι βουλευτές το αρνήθηκαν»

«Κεραυνοί» Περδίκη στο BusinessNews: «Zητήσα να καταθέσει Χριστόφιας – Δημητριάδης αλλά κάποιοι βουλευτές το αρνήθηκαν»

Δεν πρόκειται να αποδοθούν πραγματικές ευθύνες σε κανένα υπεύθυνο για την κατάρρευση της οικονομίας ενώ η Επιτροπή Θεσμών δεν πρόκειται εκ πρώτης όψεως να ζητήσει από άλλους να καταθέσουν για τα γεγονότα της οικονομικής καταστροφής, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο BusinessNews ο Γιώργος Περδίκης.

«Δεν υπάρχει η νομοθεσία που να επιτρέπει στο κράτος να αποδώσει πραγματικές ευθύνες για την κατάρρευση της οικονομίας», δήλωσε στο BusinessNews ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, αναφερόμενος στην συνεδρία της Τρίτης 6/9 της Επιτροπής Θεσμών και την κατάθεση του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Αθανάσιου Ορφανίδη. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE