ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βουτιά από ύψος δέκα μέτρων – Πήδηξε από το παράθυρο της κουζίνας λόγω άνοιας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βουτιά από ύψος δέκα μέτρων – Πήδηξε από το παράθυρο της κουζίνας λόγω άνοιας

Είχε στην κυριολεξία άγιο ο 82χρονος ηλικιωμένος που έκανε βουτιά από ύψος δέκα μέτρων τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/09)

Από το παράθυρο της κουζίνας πήδηξε ο 82χρονος άντρας ο οποίος διαμένει στον περιοχή του Αγίου Αντρέα στη Λευκωσία.

Ο 82χρονος είχε στην κυριολεξία άγιο, καθώς προσγειώθηκε πάνω σε μεταλλικό γκαράζ και τραυματίστηκε ελαφρά φέροντας μικρές εκδορές και τραύματα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττής, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ανέφερε πως «λόγω του ότι ο βρισκόταν πάνω στο γκαράζ, η Πυροσβεστική κλήθηκε να ασφαλίσει τον χώρο έτσι ώστε ο 82χρονος να μεταφερθεί με ασφάλεια στην σανιδά του ασθενοφόρου».

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες μας, πήδηξε από το παράθυρο της κουζίνας απο τον τρίτο όροφο και απο ύψος δέκα μέτρων.

Από ενημέρωση την οποίας τύχαμε από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μας αναφέρθηκε πως ο 82χρονος πάσχει από άνοια και δεν θυμάται καθόλου τι ακριβώς έγινε ενώ είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα, αναμένεται να εξεταστεί από χειρούργο και να παραμείνει για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Ι.Μάντζιηπα

Διαβάστε ακόμη: 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΆΓΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ: Άντρας έπεσε από τον τρίτο όροφο – Επέμβαση της Πυροσβεστικής για διάσωση του

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE