Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»
Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως κάτι δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να τους πάρει είδηση. Η ηθοποιός Δανάη Χρίστου λοιπόν πήρε τηλέφωνο τον κ. Δημήτρη εκ μέρους μιας εταιρίας στο Λονδίνο και του ανακοίνωσε ότι πήρε τη δουλειά που είχε στείλει βιογραφικό.
Το τηλεφώνημα όμως δεν έγινε «From London» αλλά «From Λατσιά» με τον τηλεθεατή να γελά και να τους το ανακοινώνει. Στην συνέχεια μάλιστα είπε: «Χριστιάνα μου πρώτα θέλει σκότωμα η γυναίκα μου και μετά εσύ»
Δείτε στο βίντεο την αντίδραση της όμορφης παρουσιάστριας
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις