Δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» αποθεώνει Κυπριακή ταβέρνα!

Δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» αποθεώνει Κυπριακή ταβέρνα!

Ένα δημοσίευμα αφιέρωμα για την Κύπρο φιλοξένησε το Σάββατο (10/9), η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Το αφιέρωμα βασίζεται στις εμπειρίες της αρθρογράφου Lisa Minot, η οποία αποθεώνει κυριολεκτικά την Κύπρο τις ταβέρνες της, το φαγητό, τις τιμές και την φυσική ομορφιά του νησιού.

Η ίδια αρχίζει το αφιέρωμα της καταγράφοντας τον ενθουσιασμό της όταν επισκέφτηκε στην Πάφο την ταβέρνα «ΕΦΤΑ ΑΪ ΓΙΩΡΚΗΔΕΣ».

Όπως αναφέρει δεν μπορούσε να αντισταθεί στους καταπληκτικούς μεζέδες της ταβέρνας, στο αρνί, το βοδινό, το χοιρινό, τις πατάτες και στο υπέροχο τοπικό κρασί.

Ανάμεσα σε άλλα υπογραμμίζει την ποσότητα του φαγητού σημειώνοντας ότι την σέρβιραν περίπου με 30 πιάτα με την τιμή να φτάνει μόνο τις 20 αγγλικές στερλίνες.

Στην συνέχεια του αφιερώματος κάνει αναφορές και σε άλλες ταβέρνες καθώς και σε πανέμορφες περιοχές όπως το Τρόοδος, ο Ακάμας αλλά και ο Πρωταράς  κάνοντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.

Όλο το δημοσίευμα μπορείτε να το δείτε εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.