ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΓΚΩΜΗΣ: Σοβαρή η κατάσταση της γυναίκας που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΓΚΩΜΗΣ: Σοβαρή η κατάσταση της γυναίκας που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:30 μ.μ του Σαββάτου (10/9) στην Έγκωμη.

Συγκεκριμένα μοτοσικλετιστής εταιρείας ταχυφαγειου που βρισκόταν στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή – φώτα McDonalds - με κατεύθυνση τα φώτα αυτών του Μετοχίου του Κύκκκου παρέσυρε γυναίκα.

Η γυναίκα η οποία έφερε τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται ως σοβαρή όμως εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Ντελιβεράς κτύπησε πεζή στην Έγκωμη! – Μεταφέρονται στο Νοσοκομείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα:

 

 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.