Σε πελάγη ευτυχίας Κύπριος πολιτικός! Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Σε πελάγη ευτυχίας Κύπριος πολιτικός! Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει νεαρός Κύπριος πολιτικός ο οποίος σήμερα Κυριακή (11/9) θα ορκιστεί αιώνια αγάπη και αφοσίωση στην λατρεμένη σύντροφο του.

Ο λόγος για τον αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος πήρε την μεγάλη απόφαση και σε ηλικία 30 ετών θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Θεοδοσία.

Ο γάμος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα ενώ οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί θα γίνουν σε γνωστή αίθουσα δεξιώσεων στο Μακένζι.

Image result for αντρεας αποστολου

Εμείς, να ευχηθούμε στο ζεύγος βίον ανθόσπαρτον και με πολλούς απογόνους!  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE