ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν βάζουμε μυαλό! Μετά τον θάνατο του 16χρονου Δημήτρη κι άλλος 16χρονος πίσω από τιμόνι

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν βάζουμε μυαλό! Μετά τον θάνατο του 16χρονου Δημήτρη κι άλλος 16χρονος πίσω από τιμόνι

Δεν βάζουμε μυαλό ούτε οι γονείς και τα ανήλικα παιδιά αφού λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 16χρονου Δημήτρη Στυλιανού κι άλλος 16χρονος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Η θλιβερή Κυπριακή πραγματικότητα, όσο αφορά την οδική συνείδηση φαίνεται ότι καλά κρατεί. Νέοι άνθρωποι χάνουν τις ζωές του σε τροχαίες οδικές συγκρούσεις, επειδή αρνούμαστε να αλλάξουμε τη νοοτροπία και την οδική μας συμπεριφορά.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα (ανήλικοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο) το οποίο στοίχισε τη ζωή σε ένα 16χρονο, σήμερα ακόμη ένας ανήλικος οδηγός εντοπίστηκε να οδηγά μηχανοκίνητο όχημα.

Μέλη της Τροχαίας Πάφου, ενώ διενεργούσαν σήμερα το μεσημέρι τροχονομικούς ελέγχους σε λεωφόρο χωριού της επαρχίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 16χρονος.

Ο 16χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς. Επίσης γραπτώς κατηγορήθηκε και συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο είναι και ο ιδιοκτήτης του οχήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Δ. ήταν ένα παλικαράκι που αγαπούσε τον Απόλλωνα και είχε δίψα για ζωή – Να μην κόψουμε τα φτερά κι άλλων

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top