Την υποδέχτηκαν στην Κύπρο με ένα ελεφαντάκι!

Την υποδέχτηκαν στην Κύπρο με ένα ελεφαντάκι!

Κάτι που της έδωσε πολύ μεγάλη χαρά, αφού φτιάχτηκε με αγάπη ειδικά για την Κύπρια τραγουδίστρια.

Η Άννα Βίσση κατέφθασε στο νησί μας έτοιμη για να προσφέρει… μέσω των συναυλιών της για το Sophia Foundation, μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση των παιδιών σε Κύπρο και Αφρική. 

Η χαρά της Κύπριας τραγουδίστριας για το ελεφαντάκι που της πρόσφεραν τεράστια και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram με τη λεζάντα: «Υποδοχή του Sophia Foundation στην Κυπρο για τις συναυλίες μας αυριο και μεθαύριο δια χειρός παιδιών απο την Κενυα ! Ευχαριστω και περιμένω με χαρά μεγάλη να τραγουδήσουμε για τα παιδια της Κύπρου και της Αφρικής :)».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.