Βίασαν ομαδικά δύο Ινδές επειδή έφαγαν βοδινό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βίασαν ομαδικά δύο Ινδές επειδή έφαγαν βοδινό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυο γυναίκες μια 20χρονη και η 14χρονη ξαδέλφη της ισχυρίζονται πως βιάστηκαν ομαδικά επειδή έφαγαν βοδινό κρέας.

«Ρώτησαν αν φάγαμε βοδινό κρέας. Απαντήσαμε πως όχι αλλά αυτοί επέμεναν πως το κάναμε» αποκάλυψε μια από τα θύματα μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Νέο Δελχί όπως αναφέρει η εφημερίδα Tribune. «Στη συνέχεια μας είπαν πως θα μας βλάψουν επειδή φάγαμε κρέας προειδοποιώντας μας πως άμα τους καταδώσουμε το μόνο που θα πετύχουμε θα είναι η ντροπή».

Η κακοποίηση των γυναικών έγινε στις 24 Αυγούστου στην πόλη Mewat ενώ τη ζωή τους έχασαν στο ίδιο περιστατικό ο θείος και η θεία των κοριτσιών οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου από τους τέσσερις άνδρες.

Οι δράστες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για καταπάτηση, φόνο και βιασμό.

«Το βασικό κίνητρο τους φαίνεται πως ήταν ο βιασμός,» δήλωσε ο ξάδελφος των θυμάτων NDTV. «Οι τέσσερις συλληφθέντες που είναι γνωστοί στο χωριό για τα προβλήματα που δημιουργούν εθεάθησαν το πρωινό πριν την επίθεση να πίνουν» πρόσθεσε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE