Παρουσιάστηκε η ΚΑΠ: Το νέο εργαλείο για πάταξη της φοροδιαφυγής από το Υπουργείο Οικονομικών

Παρουσιάστηκε η ΚΑΠ: Το νέο εργαλείο για πάταξη της φοροδιαφυγής από το Υπουργείο Οικονομικών

Ισχυρό εργαλείο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής και της διαφθοράς χαρακτήρισε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης την Κυβερνητική Αποθήκη Πληροφοριών (ΚΑΠ) που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (12/9), σε ημερίδα του Τμήματος Πληροφορικής.

Σε χαιρετισμό του, ο Υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «σημαντικό, στρατηγικό οριζόντιο έργο, υψίστης σημασίας για την Κυβέρνηση αλλά κυρίως για τον πολίτη».

Διαβάστε περισσότερο στο BusinessNews.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.