Αντρέας Χρίστου: «Είμαι παράξενος εγώ στις συμπεριφορές μου...»

Αντρέας Χρίστου: «Είμαι παράξενος εγώ στις συμπεριφορές μου...»

Δηλώνει... αναποφάσιστος ενόψει των δημοτικών εκλογών ο νυν Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Κληθείς από το ThemaOnline να τοποθετηθεί για τις προθέσεις του, ανέφερε ότι «μόλις αποφασίσω, θα το ανακοινώσω».

Επιμείναμε με νέα ερώτηση, φέρνοντας εις γνώσιν του τις πληροφορίες περί βέβαιης υποψηφιότητάς του και επαναδιεκδίκησης, αλλά παρέμεινε φειδωλός.

Σε ακόμη ένα σχετικό ερώτημα από το ThemaOnline, παρέμεινε αινιγματικός: «Έτσι. Είμαι παράξενος εγώ στις συμπεριφορές μου...»

Διαβάστε ακόμη: Συμμαχία ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ για τον Δήμο Λεμεσού με... εκφραστή τον Χρίστου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE