Μακάρειο Νοσοκομείο: Εκτός κινδύνου το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Μακάρειο Νοσοκομείο: Εκτός κινδύνου το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, κοριτσάκι τεσσάρων ετών από την Ξυλοφάγου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας Ακίτα.

Διαβάστε επίσης: ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Ακίτα επιτέθηκε σε τετράχρονο κοριτσάκι – Προχώρησαν σε ευθανασία του ζώου οι ιδιοκτήτες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 07.30 πατέρας από την Ξυλοφάγου ενώ συνόδευε το κοριτσάκι του ηλικίας τεσσάρων χρόνων στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο, σε κάποιο σημείο του δρόμου σκύλος ράτσας Ακίτα ενώ ήταν δεμένος σε κατοικία βγήκε από την περίφραξη και επιτέθηκε στο κοριτσάκι τραυματίζοντας το.
 
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο.
 
Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του το κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για περαιτέρω εξετάσεις από παιδοχειρούργο. Η κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.
 
Η ιδιοκτήτρια του σκύλου, με δική της επιθυμία, μετέφερε το σκύλο της σε ιδιωτικό κτηνίατρο όπου του έγινε ευθανασία.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE