ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 41χρονου για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 41χρονου για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Συνελήφθη (12/09) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος κάτοικος Λευκωσίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής, διάθεσης και διανομής παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετικό ένταλμα έρευνας, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ερεύνησαν το διαμέρισμα 41χρονου στη Λευκωσία όπου εντόπισαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, κάρτες μνήμης, 8 ψηφιακούς δίσκους και άλλα τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. 

Από προκαταρτικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον σκληρό εξωτερικό δίσκο, εντοπίστηκε φωτογραφικό υλικό που σχετίζεται με την παιδική πορνογραφία. 

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων. Την ίδια ώρα, η Άμεση Δημοκρατία αναδεικνύεται στον μεγάλο άγνωστο της εξίσωσης, με τις τέσσερις έδρες της να έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν, όχι μόνο τον νικητή της αναμέτρησης, αλλά και τις πολιτικές ισορροπίες, που θα διαμορφωθούν τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE