Αγνώριστος ο Χατζηγιάννης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αθώωσή του! Δείτε πόσο πάχυνε!

Αγνώριστος ο Χατζηγιάννης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αθώωσή του! Δείτε πόσο πάχυνε!

Η υπόθεση των εμβασμάτων των 5 εκατομμυρίων ευρώ του Κύπριου τραγουδιστή έληξε, αλλά άφησε τα σημάδια της στον καλλιτέχνη.

Η πρώτη συναυλία του Χατζηγιάννη μετά την αθώωσή του για την υπόθεση των εμβασμάτων των 5 εκατ. ευρώ έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, 12/9.

Ο τραγουδιστής τραγούδησε στο Άλσος της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ιωνικές γιορτές 2016», το οποίο διοργανώνει ο δήμος της περιοχής.

Μαζί με τον Μιχάλη εμφανίστηκε και η νέα και ταλαντούχα καλλιτέχνης, Βίκυ Καρατζόγλου. Εντύπωση μας έκανε η εικόνα του τραγουδιστή. Παρόλο που ήταν ντυμένος στα μαύρα, όλοι διαπίστωσαν τα κιλά που πήρε ο τραγουδιστής. 

Η πρώτη συναυλία του Χατζηγιάννη μετά την αθώωσή του για τα εμβάσματα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE