Μητέρα είχε σεξουαλικές επαφές με τον παντρεμένο γιο της! Τους συνέλαβαν για αιμομιξία

Μητέρα είχε σεξουαλικές επαφές με τον παντρεμένο γιο της! Τους συνέλαβαν για αιμομιξία

Η 44χρονη Melissa από τη Βόρεια Καρολίνα κατηγορείται μαζί με το παντρεμένο γιο της, τον 25χρονο Shaun Thomas Pfeiffer για αιμομιξία.

Η ίδια συνελήφθη στις 7 Σεπτεμβρίου ενώ μία ημέρα αργότερα συνελήφθη και ο γιος της. Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, σύμφωνα με την αστυνομία, η ίδια συνελήφθη καθώς είχε σεξουαλικές επαφές με τον γιο της, τον Αύγουστο, ωστόσο, δεν είναι σαφές το πώς αυτές οι καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες της σύλληψης, η 44χρονη μητέρα είχε σεξουαλικές επαφές με το νεαρό γιο της πριν από λίγο καιρό. Ο ίδιος μάλιστα ζει στο ίδιο σπίτι με τη σύζυγό του, Shannon Roman αλλά και την μητέρα του ενώ δεν είναι γνωστό για πόσο καιρό διατηρούσαν επαφές.

Πρόσφατα η 44χρονη είχε σχολιάσει, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε μια φωτογραφία του γιου της στο Facebook γράφοντας: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πόσο όμορφος είσαι».

incest3

Σε άλλη δημοσίευση, η σύζυγος του νεαρού φαίνεται πως είχε γράψει: «Όταν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον, τα λάθη του δεν αλλάζουν ποτέ τα συναισθήματά σου, επειδή μπορεί το μυαλό να είναι θυμωμένο, αλλά η καρδιά εξακολουθεί να νοιάζεται» χωρίς να είναι σαφές αν γνώριζε για τη σχέση του συντρόφου της με τη μητέρα του.

incest4

Η Mirror δημοσιεύει τις φωτογραφίες της ξανθιάς μητέρας, του γιου αλλά και της συζύγου του 25χρονου αλλά όπως φαίνεται αυτοί δεν έχουν κάνει κάποιες δηλώσεις για το συμβάν.

Αναμένεται ωστόσο να εμφανιστούν στο ακροατήριο στο τέλος του Σεπτέμβρη για να απολογηθούν με την κατηγορία της αιμομιξίας.

incest1

Πηγή: NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE