Η θεαματική αλλαγή μιας 24χρονης που σταμάτησε την ηρωίνη για 826 μέρες! Δημοσίευσε την ιστορία της για να βοηθήσει

Η θεαματική αλλαγή μιας 24χρονης που σταμάτησε την ηρωίνη για 826 μέρες! Δημοσίευσε την ιστορία της για να βοηθήσει

Μια μητέρα που είχε εθιστεί στη χρήση ηρωίνης, καθημερινά, για 8 μήνες, αποκαλύπτει το πώς σώθηκε από τα ναρκωτικά και μοιράζεται τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της μεταμόρφωσής της.

Δημοσιεύοντας τις εικόνες της στο Reddit, η 24χρονη γυναίκα με το ψευδώνυμο DisregardThisOrDont, μίλησε για την ιστορία της με τον εθισμό στην ηρωίνη, αλλά και την ανάκαμψή της, με τη συμπλήρωση 826 ημερών χωρίς να κάνει χρήση.

Η φωτογραφία δείχνει το καταστροφικό αποτέλεσμα που είχε η ηρωίνη στο δέρμα της, αλλά και στη γενική εικόνα της, όμως τώρα φαίνεται πως είναι πλέον υγιής. «Στις 11 Ιουνίου του 2014 μπήκα στη φυλακή για 36 μέρες», γράφει η γυναίκα και εξηγεί ότι για προσωπικούς λόγους η κόρη της έπρεπε να μείνει με την μητέρα της. «Είναι ολόκληρος ο κόσμος μου κι όταν έγινε αυτό έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη», προσθέτει.

Στη συνέχεια αναφέρει πώς έμπλεξε στα ναρκωτικά και άρχισε να παίρνει ηρωίνη για 8 μήνες. Μετά από μερικές προσπάθειες να κόψει τα ναρκωτικά και να γίνει πάλι νηφάλια, παραδέχτηκε τον εθισμό της στο δικαστήριο και ζήτησε βοήθεια.

Τελικά κατάφερε να βελτιώσει την κατάστασή της σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Όπως παραδέχεται η ανάρρωσή της είχε μια αναφορική διαδρομή, αλλά πλέον είναι σε ένα σημείο όπου όλα μοιάζουν με ένα κακό όνειρο.

«Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που δεν ήξεραν γι’ αυτή την πλευρά του εαυτού μου και κατά πάσα πιθανότητα θα το δουν αυτό. Το ήξερα όταν το δημοσίευα», ανέφερε η ίδια.

Η γυναίκα δημοσιεύει την ιστορία της, όπως λέει, για να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους με προβλήματα χρήσης ουσιών να μιλήσουν και να το ξεπεράσουν, ενώ τους δείχνει ότι πάντα υπάρχει λύση.

prinmeta2

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE