Κύπρια παρουσιάστρια έγινε πίνακας στην Πύλη Αμμοχώστου!

Κύπρια παρουσιάστρια έγινε πίνακας στην Πύλη Αμμοχώστου!

Η εξαιρετική ζωγράφος Μαρίνα Ερωτοκρίτου θαύμασε την ομορφιά της και εμπνεύστηκε από αυτήν...

Η Ελπίδα Ιακωβίδου βρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής της Μαρίνας Ερωτοκρίτου όπου ανάμεσα στα έργα τέχνης είδε και την προσωπογραφία της.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΡΙΚ μοιράστηκε τα συναισήματά της γράφοντας στα social media: «Αλήθεια, ειναι περίεργο το συναίσθημα να βλέπεις το πρόσωπο σου σένα πίνακα ζωγραφικής στο πλαίσιο μιας έκθεσης...».

Και συνέχισε: «Απίστευτη η ενέργεια που εκλαμβάνεις. Μια αγαπημένη μου συνεργασια με την εξαιρετική ζωγράφο Marina Erotokritou και τον ταλαντούχο διεθνούς φήμης φωτογράφο Marco Barnabino . Η έκθεση βρίσκεται στη Πύλη Αμμοχώστου και θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου. Ώρες λειτουργίας 10.00-13.00 & 16.00-19.00. 
Επιβάλλεται να την επισκεφθείτε!!». 
It was an honour working with such professionals as yourselves marina & Marco 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE