«Ύστερα ήρθε η άνοιξη» - Περπατάμε όλοι για ενα κόσμο χωρίς λευχαιμία

«Ύστερα ήρθε η άνοιξη» - Περπατάμε όλοι για ενα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, αλλά και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ο σύνδεσμος “Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη” οργανώνει την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό, τη δεύτερη πορεία “Stay Strong, κατά της λευχαιμίας.

Δυο μέρες έμειναν για την πορεία STAY STRONG που θα γίνει και φέτος στη Λεμεσό από τον κυκλικό κόμβο παλιού λιμανιού ως το θεατράκι του μώλου.

Η πορεία “Stay Strong” θα ξεκινήσει στις 18:00  το απογευμα την Κυριακής (18/09) από τον κυκλικό κόμβο παλιού λιμανιού της Λεμεσού και θα καταλήξει στο θεατράκι του Παραθαλάσσιου Πολυλειτουργικού Πάρκου της Επίχωσης, όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν στον ουρανό μπαλόνια.

 Θα προηγηθεί, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών στην καφετέρια Chill Out, που βρίσκεται στην περιοχή του μεσαιωνικού κάστρου. Για συμμετοχή στην πορεία θα δίνεται ένα μπλουζάκι με το σύνθημα “Stay Strong”, έναντι ελάχιστης εισφοράς πέντε ευρώ.   

Για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE