ΠΑΦΟΣ: Πήγε για τα «παράνομα» ο συνταξιούχος – «Ήθελα να φάω κανένα πουλί» είπε στους αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Πήγε για τα «παράνομα» ο συνταξιούχος – «Ήθελα να φάω κανένα πουλί» είπε στους αστυνομικούς

Υπόθεση λαθροθηρίας εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, προχωρώντας στη σύλληψη συνταξιούχου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής (16/09)  στις 22:00 μέλη του Ταμείου Θήρας σε μηχανοκίνητη περιπολία πλησίον του αεροδρομίου της Πάφου στην περιοχή της Τίμης εντόπισαν σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου τρία αεροδίκτυα στα οποία υπήρχαν παγιδευμένα πουλιά.

Τα δίκτυα ήταν συνδεδεμένα με ένα μεγάφωνο με σύρμα πάνω σε μπαταρία οχήματος (συσκευή μιμητής πουλιών).

Κατόπιν παρακολούθησης, όπως διαφάνηκε, το μέρος επισκέφτηκε συνταξιούχος ο οποίος επεξεργαζόταν τα δίκτυα και τη συσκευή.

Ο συνταξιούχος μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών και ανακρινόμενος ανέφερε στην Αστυνομία πως έψαχνε τα δίκτυα για να” φάει κανένα πουλί”, όπως ανέφερε, που προφανώς είχε παγιδευτεί σε αυτά.

Ο συνταξιούχος παραδέχτηκε ενοχή και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς στις 00:40 αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE