Κάθοδος και τρίτου καναλιού στην Κύπρο με έδρα τη Λεμεσό

Κάθοδος και τρίτου καναλιού στην Κύπρο με έδρα τη Λεμεσό

Πέραν του ΑΛΦΑ και του Epsilon αναμένεται και νέα κάθοδος ελληνικού καναλιού σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Σαββάτου (19/07) στο περιοδικό TV Μανία, στην Κύπρο αναμένεται η κάθοδος και τρίτου ελληνικού καναλιού το οποίο ετοιμάζεται να εκπέμψει υπό κυπριακή ταυτότητα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κανάλι Extra συζητά με γνωστό Έλληνα επιχειρηματία για την «ενοικίαση» της συχνότητας του καναλιού και την προβολή όλου του προγράμματος του στη χώρα μας.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE