ΠΑΦΟΣ: Πήρε το αυτοκίνητο και ξεχύθηκε στους δρόμους ο ανήλικος - Τον «μάζεψαν» οι Αστυνομικοί

ΠΑΦΟΣ: Πήρε το αυτοκίνητο και ξεχύθηκε στους δρόμους ο ανήλικος - Τον «μάζεψαν» οι Αστυνομικοί

Αστυνομία στην Πέγεια κατηγόρησε γραπτώς ανήλικο, 15 χρόνων, ο οποίος οδηγούσε επί της λεωφόρου Μιχαλάκη Κυπριανού στην Πέγεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/09) όταν μέλη της τροχαίας ανέκοψαν για έλεγχο όχημα στο οποίο, όπως διαπιστώθηκε, επέβαινε 15χρονος.

Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το όχημα δεν είχε ούτε άδεια κυκλοφορίας, ούτε αριθμούς εγγραφής και ο 15χρονος οδηγός δεν ήταν κάτοχος αδείας οδήγησης.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στην Τροχαία όπου ανακρίθηκε και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.