ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρός τραυματισμός σε πλοίο ανοιχτά της Λεμεσού!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρός τραυματισμός σε πλοίο ανοιχτά της Λεμεσού!

Εσπευσμένα με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μέλος πληρώματος πλοίου το οποίο βρισκόταν 24 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Λεμεσού. Ο καπετάνιος κρίνοντας ότι η κατάσταση είναι σοβαρή ενημέρωσε τις Κυπριακές αρχές, που με τη σειρά του απέστειλαν ελικόπτερο.

Με ανακοίνωση του του ΥΠΑΜ ενημερώνει ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 16:56, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε επείγουσα κλήση από το VTS του λιμανιού Λεμεσού, ότι μέλος του πληρώματος εμπορικού πλοίου σημαίας Παναμά το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 24 ΝΜ νοτιοανατολικά της Λεμεσού, μετά από ατύχημα  υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και λόγω της σοβαρότητας του ο κυβερνήτης αιτήθηκε την άμεση αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Δημοκρατίας.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» αποστέλλοντας το Ελικόπτερο της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας με νοσηλευτή της Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας, για την άμεση διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και μεταφέρθηκε στις 18:55.

Ο τραυματίας είναι Πακιστανικής υπηκοότητας και για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα προξενικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και ο εκπρόσωπος του πλοίου στη Κύπρο, προκειμένου να ενημερωθούν οι οικείοι του τραυματία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE