ΠΑΡΑ-THEMA

Το παράπονο ενός σερβιτόρου για τα «κακά» των Κυπραίων πελατών: «Να μου φέρεις τζιαί μια ΚΟΑ ΚΟΛΑ με πάγο»!

Το παράπονο ενός σερβιτόρου για τα «κακά» των Κυπραίων πελατών: «Να μου φέρεις τζιαί μια ΚΟΑ ΚΟΛΑ με πάγο»!

Κύπριος σερβιτόρος δημοσιεύει το μεγάλο του παράπονο για τον «Κύπριο πελάτη».

Πολλές φορές γράφουμε ή καλύτερα, παραθέτουμε διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν στα κυπριακά εστιατόρια του τόπου μας και όχι μόνο. Ένας Κύπριος σερβιτόρος με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτει το δικό του παράπονο για τον «Κύπριο πελάτη».

Ο συγκεκριμένος σερβιτόρος μετά από πείρα τεσσάρων χρονών παραθέτει την δικιά του άποψη για το πώς του συμπεριφέρονται οι Κύπριοι πελάτες στα εστιατόρια! 

Εμείς εντοπίσαμε την δημοσίευση και σας την παραθέτουμε. Τα σχόλια δικά σας!

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα μεγάλο παράπονο σαν σερβιτόρος που είμαι εδώ και 4 χρόνια για τον ''ΚΥΠΡΙΟ΄' πελάτη που έρχεται σε εστιατόριο παρκάροντας το πολυτελές όχημα στην μέση του δρόμου για να το βλεπουν και οι πελάτες που κάθονται στον έξω χώρο,μπαίνεις στο μαγαζί χωρίς κράτηση και έχεις απαίτηση να σου βρούμε τραπεζάκι ελεύθερο να κάτσεις!

Στο τέλος πάντα καταφέρνουμε και τον βάλουμε σε τραπέζι! |Ο ''ΚΥΠΡΙΟΣ'' πελάτης όμως ακόμα δεν έκατσε κι έχει απαίτηση να πιάσει εκείνη την στιγμή παραγγελία ,που την στιγμή που έχουν προτεραιότητα άλλα προηγούμενα τραπέζια! καταφέρνει με τον τρόπο του όμως και παραγγέλλει ! Να μην τα πολυλογώ, πάει το φαγητό του ,μου ζητάει κέτσαπ, του την παίρνω, μου ζητάει και 2η φορά μαγιονεζα !3η φορά ''να μου φέρεις και λίγα χαρτομάντηλα?΄΄δηλαδή ΄3 αχρείαστες διαδρομές!

Σαν υπάλληλος που κάνω την δουλειά μου, βλέπω στο βάθος ένα σχέρι σηκωμένο τζιαι να φωνάζει μπροστά σε όλους «να μου φέρεις τζιαι μια ΚΟΑ ΚΟΛΑ με πάγο?!»  Του την παίρνω κι αυτή! Σαν ΄''ΚΥΠΡΙΟΣ'' πελάτης τελειώνεις το φαί σου πιο γλίορα που την γυναίκα σου,τζιαι ζητάς τζιαι λοαρκασμό (υπενθύμιση την ώρα που τρώει η γυναίκα του ακομα) !του παίρνω τον λογαριασμό! Ο ''ΚΥΠΡΙΟΣ'' πελατής '' θα πληρώσω με καρτα! τέλοσπαντων πληρώνεις τον λογαριασμό, αλλά σαν ''ΚΥΠΡΑΙΟΣ'' πελάτης που είσαι εννα κάτσεις ακομα λίο!

Καθέσαι ,και κάθεσαι και κάθεσαι..ωσπου να μείνουν 3-4τραπέζια..σαν ''ΚΥΠΡΑΙΟΙ'' που είμαστε όμως κανένας δεν σηκώνεται να φύγει...ωσπου να φύγουν και οι υπόλοιποι,όμως φίλε μου ''ΚΥΠΡΑΙΕ'' μην ξεχνάς ότι κι οι άλλοι στα τραπέζια που κάθονται είναι κι αυτοί ''ΚΥΠΡΑΙΟΙ'' το μόνο που ζητάμε κι εμείς οι σερβιτόροι είναι λίγο σεβασμό ρε ''ΚΥΠΡΑΙΕ΄΄ πελάτη κι όχι ένα ''ΜΠΕΛΑτη'' αυτά από μένα πολύ καληνύχτα σας φίλοι μου ''ΚΥΠΡΑΟΙ'' που ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν δουλέψετε σε τέτοια μέρη!»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top