Μπράβο του: 10χρονος δεν έκοψε για δυο χρόνια τα μαλλιά του για ένα πολύ σημαντικό λόγο!

Μπράβο του: 10χρονος δεν έκοψε για δυο χρόνια τα μαλλιά του για ένα πολύ σημαντικό λόγο!

Μάθημα ανθρωπιάς από τον μικρό Τόμας με την αξιέπαινη κίνησή του να κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μαθήματα ανθρωπιάς, παρά το ότι είναι μόλις 10 ετών, παρέδωσε ένα αγόρι από τις ΗΠΑ: επί δύο χρόνια, μάκρυνε τα μαλλιά του, με σκοπό να τα δωρίσει και να γίνουν περούκες για παιδιά με καρκίνο!

Ο Τόμας Μουρ συγκινήθηκε όταν είδε βίντεο με ένα κοριτσάκι 5 ετών, το οποίο είχε χάσει τα μαλλιά του από τις χημειοθεραπείες, την Κάσι Άντριους, η οποία «έφυγε» πέρυσι, νικημένη από την ασθένεια.

Επί δύο χρόνια, ο μικρός μάκραινε τα μαλλιά του και πριν από λίγες ημέρες έκανε πράξη τη δέσμευσή του: ο Τόμας κουρεύτηκε και με τα μαλλιά του φτιάχτηκαν τρεις περούκες, οι οποιες θα δοθούν σε παιδιά που «παλεύουν» με τον καρκίνο!

Συγκινημένη, η οικογένεια του 10χρονου μοιράστηκε φωτογραφίες στα social media, ενώ η συγκινητική ιστορία του κάνει το γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Πηγή: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.