12χρονος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα σχολείου

12χρονος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα σχολείου

Από τύχη δεν έχασε την ζωή του ένας 12χρονος μαθητής στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας όταν καταπλακώθηκε από την μεγάλη κεντρική πόρτα του σχολείου.

Σύμφωνα με το fokidatv.blogspot.gr, την ώρα που το παιδί ήταν στο σχολείο, έπεσε η μεγάλη κεντρική πόρτα του κτιρίου και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άτυχος 12χρονος, που είναι γιος Προϊσταμένου Δημοτικού Υπαλλήλου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άμφισσας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή,  το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας στεγάζεται στο κτίριο του ΕΟΜΜΕΧ όπου λειτουργούσε για πολλά χρόνια το ΤΕΙ Άμφισσας. Κατά την μεταφορά του έγιναν γιορτές και πανηγύρια... άλλωστε μόνον η σίτιση των μαθητών του Σχολείου κοστίζει 140.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".