ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταγγελία για πετάμενα νεκρά γουρούνια – Τι απαντούν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες – ΦΩΤΟ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταγγελία για πετάμενα νεκρά γουρούνια – Τι απαντούν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες – ΦΩΤΟ

Νεκροί χοίροι που αποτελούν εστία μόλυνσης σε περιοχή της Επαρχίας Λευκωσίας. Πολίτης καταγγέλλει το περιστατικό στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πολίτης καταγγείλει μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης την κατάσταση που επικρατεί με τους νεκρούς χοίρους συγκεκριμένης φάρμα της Επαρχίας Λευκωσίας.

Μάλιστα, φωτογραφίζει και τα ψόφια γουρούνια τα οποία έχουν πεταχτεί σε κάδους απορριμμάτων, με ένα από αυτά να βρίσκεται εκτός και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από οικία.

Οι φωτογραφίες έχουν κοινοποιηθεί και έχουν προκαλέσει την οργή των πολιτών ενώ τα σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα παίρνουν «φωτιά».

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Χριστοδούλου Πίπη, ο οποίος μας ανέφερε πως υπάρχει καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Το θέμα μόλις ήρθε στην αντίληψη μας, έδωσα αμέσως οδηγίες όπως το χειριστεί ο Επαρχιακός Λειτουργός του Γραφείου Λευκωσίας. Μάλιστα, έχουμε επικοινωνήσει με τον πολίτη ο οποίος έκανε την καταγγελία και το θέμα διερευνάται» δήλωσε ο κ.Χριστόδουλος Πίπης.

Μεταξύ άλλων ανάφερε πως «μόνο ένα πτώμα ζώου βρίσκεται εκτός του κάδου, τονίζοντας πως καλό θα ήταν οι υπάλληλοι των χοιροτροφείων να είναι λίγο πιο προσεκτικοί».

Να σημειώσουμε πως την συλλογή των ψόφιων ζωών έχει αναλάβει ο φορέας συλλογής, ο οποίος έχει συνεννοηθεί με τους χοιροτρόφους για να μαζεύονται τα νεκρά ζώα.

Ι. Μάντζιηπα 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top