ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 23χρονος «νταής» από τη Λεμεσό! Εξύβρισε και χτύπησε 53χρονο! Απειλές και μετά το περιστατικό

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο 23χρονος «νταής» από τη Λεμεσό! Εξύβρισε και χτύπησε 53χρονο! Απειλές και μετά το περιστατικό

Συνελήφθη νεαρός τον οποίο αναζητούσε η Αστυνομία για το επεισόδιο της εξύβρισης, επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος 53χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου, στο Λατσί, Πρόκειται για 23χρονο από τη Λεμεσό.

Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από τον 53χρονο από την Επαρχία Πάφου που εργάζεται σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία του επιτέθηκε, τον χτύπησε και τον εξύβρισε 23χρονος από τη Λεμεσό, επειδή όταν ο νεαρός του ζήτησε να τον μεταφέρει με το όχημα του σε σημείο της Πόλης Χρυσοχούς, αυτός αρνήθηκε. 

Ο 53χρονος ανέφερε στην Αστυνομία πως όταν ο 23χρονος έμαθε για την καταγγελία, τον απείλησε εκ νέου λέγοντας ότι θα τον ξαναχτυπούσε αν δεν την αποσύρει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE