Αίσχος: Έκαψαν το αυτοκίνητο γνωστής δημοσιογράφου στην Λευκωσία

Αίσχος: Έκαψαν το αυτοκίνητο γνωστής δημοσιογράφου στην Λευκωσία

Εμπρησμός αυτοκινήτου που οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Επαρχία Λευκωσίας.

Γύρω στις 2:30 π.μ. την Δευτέρα 18/9 ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. 

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν τη φωτιά, από την οποία το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Πηγή φωτογραφίας ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE