ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «έσπασαν» στο ξύλο, τον έκλεψαν και όμως αυτός τους αναγνώρισε μετά από μέρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «έσπασαν» στο ξύλο, τον έκλεψαν και όμως αυτός τους αναγνώρισε μετά από μέρες

Έκλεψαν 35χρονο υπεύθυνο χώρου στάθμευσης κοντά στο μόλο της Λεμεσού και αυτός τους αναγνώρισε μετά από μέρες.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από 35χρονο υπεύθυνο χώρου ιδιωτικής στάθμευσης στη Λεμεσό ότι γύρω στις 6.30μ.μ. το απόγευμα στις 28/8/16, ενώ βρισκόταν εντός του χώρου στάθμευσης και εξυπηρετούσε πελάτες, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άγνωστά του πρόσωπα, τα οποία τον κτύπησαν με τα χέρια τους σε διάφορα σημεία του σώματός του και του απέσπασαν ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό ύψους €199, τα οποία αφορούσαν χρήματα των εισπράξεων από το χώρο στάθμευσης.

Σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση συνελήφθηκαν την Κυριακή (18/09) με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 38 και 39 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE