Στο πειθαρχικό ο μαθητής που ξυλοφόρτωσε 12χρονο - Στο ThemaOnline o Διευθυντής του σχολείου

Στο πειθαρχικό ο μαθητής που ξυλοφόρτωσε 12χρονο - Στο ThemaOnline o Διευθυντής του σχολείου

Στο πειθαρχικό συμβούλιο θα οδηγηθεί η υπόθεση ξυλοδαρμού 12χρονου μαθητή από μεγαλύτερο μαθητή που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε σχολείο της Λεμεσού.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Νίκος Νικολάου, ο όποιος μας ανάφερε πως το περιστατικό διερευνάται από την διεύθυνση από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Νικολάου μας επισήμανε πως «Υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από την μια ημέρα στην άλλη όπως θέλουν οι γονείς. Για να πάει πειθαρχικό πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η ερευνά με τις μαρτυρίες που θα πάρει ο συνάδελφος βοηθός Διευθυντής, πρέπει να συγκληθεί το πειθαρχικό όπου απαρτίζεται από πολλά μέλη. Η νομοθεσία μας δίνει χρόνο για όλα αυτά 15 ημερών», ενώ συμπλήρωσε πως «το περιστατικό δεν έχει αφεθεί στην τύχη του, αντιθέτως από την πρώτη κιόλας ημέρα έχουμε ξεκινήσει ερευνά».

Σε ερώτηση μας αν ο μαθητής που κτύπησε είναι Τουρκοκύπριος ο Διευθυντής του σχολείου δεν θέλησε να τοποθετηθεί αναφέροντας χαρακτηριστικά «είναι προσωπικά δεδομένα και δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

Όπως μας αναφέρθηκε, για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το Γραφείο Ευημερίας και η ομάδα παρέμβασης από το Υπουργείο τονίζοντας πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για τέτοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία πατέρα «Έστειλαν το παιδί μου στο Νοσοκομείο – Στο σχολείο έχουν διάολο-εβδομάδα»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου στη Λεμεσό καταγράφονται σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει τον πανικό και τις απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Χριστός εξανέστη!

Χριστός εξανέστη!