Φονικό Αγίας Νάπας: Σε τέσσερις φορές ισόβια θα καταδικαστεί ο Πάμπος - Μέχρι τρία χρόνια η Σώτια

Φονικό Αγίας Νάπας: Σε τέσσερις φορές ισόβια θα καταδικαστεί ο Πάμπος - Μέχρι τρία χρόνια η Σώτια

Με την πιο βαρύτατη ποινή, αυτή της ισόβιας κάθειρξης είναι αντιμέτωπος ο 32χρονος Χαράλαμπος Ανδρέου μετά και την παραδοχή του ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείο Λάρνακας τη Δευτέρα (19/09)

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μετά και την παραδοχή του Πάμπου Ανδρέου οι ανακριτές είναι αισιόδοξοι, καθώς το πρώτο βήμα για ξεκαθάρισμα της υπόθεσης έχει γίνει. Τα μέλη του ΤΑΕ για την ώρα στηρίζονται στην μαρτυρία του Ανδρέου, ο οποίος αναμένεται να μαρτυρήσει ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ποινή που θα επιβληθεί στον εκτακτο αγροπυροσβέστη θα είναι τέσσερις φορές ισόβια. Ακολούθως, θα μεταβληθεί σε μάρτυρα κατηγορίας και θα μπει σε πρόγραμμα προστασίας, σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο.

Να σημειωθεί πως με την παραδοχή της, η σύντροφος του 32χρονου Ανδρέου, Σωτήρα Νεοφύτου, σημαίνει ότι θα κριθεί ένοχη στην κατηγορία της συνέργιας  και θα καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης που θα φτάνει μέχρι τα τρία χρόνια.

Ι.Μάντζιηπα 

Διαβαστε ακόμη: 

Φονικό Αγ. Νάπας: Η αντίδραση του «Μπένη» όταν του είπαν «θα πεθάνεις στης φυλακής τα σίδερα»

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τους «έκαψε» όλους ο Πάμπος Ανδρέου – Και επίσημα μάρτυρας κατηγορίας

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Παραιτήθηκε ο Ρίκκος Μαππουρίδης από δικηγόρος του Πένταυκα - Δεκτή η νομική αρωγή στον Σέρβο

Φονικό Αγ. Νάπας: Απαγγέλλονται οι κατηγορίες στους έξι υπόπτους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE