Δεν έτρεχε αλλά «πετούσε» Λεμεσιανός! Άναυδοι οι Αστυνομικοί μόλις είδαν την ηλικία του και την ταχύτητα του!

Δεν έτρεχε αλλά «πετούσε» Λεμεσιανός! Άναυδοι οι Αστυνομικοί μόλις είδαν την ηλικία του και την ταχύτητα του!

Ας βάλουμε επιτέλους μυαλό και ας αποκτήσουμε οδική συνείδηση. Όχι άλλες οικογένειες στα «μαύρα» εξαιτίας της νεανικής απερισκεψίας και αμελούς οδήγησης.

Όσα θύματα και αν θρηνήσουμε στην άσφαλτο τελικά δεν βάζουμε μυαλό. «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας 18χρονος νομιζόμενος ότι μάλλον βρίσκεται σε πίστα ράλι και όχι σε δρόμο όπου με ένα λάθος του θα κινδυνέψουν κι άλλοι συνάνθρωποι μας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 15:30 το απόγευμα της Τρίτης 20/9 όταν μέλη του ΟΠΟΔ (Ουλαμός προλήψεως οδικών δυστυχημάτων)  διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά τον Κόρνο και εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 192χλμ/ωρα αντί με 100χλμ/ωρα που είναι το όριο.

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το πολυτελές όχημα και διαπίστωσαν ότι οδηγός, ήταν 18χρονος απο τη Λεμεσό. Ακολούθως συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με το αυτοκίνητο του, στον Αστυνομικό σταθμό Κοφίνου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε και θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου

Η υπερβολική ταχύτητα, αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων οδικών δυστυχημάτων κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, με ποσοστό 12,74%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE