Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδου τα μηναλλάγια ξεκινούν στις 3 Αυγούστου και κάθε μέρα που περνά είναι και ένας μήνας. (Δηλαδή 4 Αυγούστου είναι Σεπτέμβριος κτλ, ενώ κάθε 45-50 λεπτά της ώρας είναι και μια μέρα). Αυτά όλα του τα έχει διδάξει η γιαγιά του, σημάδια τα οποία ο ίδιος όπως υποστηρίζει έχει τελειοποιήσει.
Όπως ο ίδιος δήλωσε το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω ο Ιανουάριος θα είναι ο πιο βροχερός μήνας, ενώ τόνισε ότι «πέρσι μας ψέκασαν» και το είδε ο ίδιος με τα μάτια του, ενώ με μια γενική εικόνα θα είναι μια καλή χρονιά από πλευράς βροχοπτώσεων εκτίμησε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




