ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχάριστα τα νέα για τον 16χρονο ΑΠΟΕΛίστα – Μίλησε ο ίδιος για τον τρόπο που τραυματίστηκε

Ευχάριστα τα νέα για τον 16χρονο ΑΠΟΕΛίστα – Μίλησε ο ίδιος για τον τρόπο που τραυματίστηκε

Απέφυγε ευτυχώς τον κίνδυνο και βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης ο 16χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλια σε επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το στάδιο «Ελευθερία – Τάσος Παπαδόπουλος» την περασμένη Τετάρτη 14/9, σε αγώνα φούτσαλ με την Ανόρθωση.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο νεαρός οπαδός του ΑΠΟΕΛ υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βρισκόταν στην εντατική διασωληνομένος για δυο ημέρες.

Ευτυχώς, ο 16χρονος απέφυγε τον κίνδυνο, επικοινωνεί με το περιβάλλον και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Αυτή τη στιγμή έχει κάποιες ζαλάδες, οι οποίες σύμφωνα πάντα με τους θεράποντες γιατρούς είναι φυσιολογικές, ενώ νιώθει αδυναμία στην αριστερή του πλευρά (χέρι και πόδι), κάτι για το οποίο θα χρειαστεί φυσιοθεραπείες.

Θυμίζουμε ότι λίγα 24ωρα μετά τον τραυματισμό του, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, εξέδωσε μια ανακοίνωση επιρρίπτοντας ευθύνες σε συγκεκριμένο αστυνομικό, ο οποίος βάσει πάντα της θέσης των οργανωμένων φιλάθλων, τον πυροβόλησε με πιστόλι εκτόξευσης δακρυγόνων από τα δυο μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Από πυροβολισμό Αστυνομικού από τα 2 μέτρα προήλθε ο τραυματισμός του 16χρονου οπαδού μας»

 

Για το εν λόγω ζήτημα αναμένεται διάγνωση ιατροδικαστή, ενώ ο 16χρονος σύμφωνα πάντα με τους θεράποντες ιατρούς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε από πέτρα.

Την Τετάρτη (21/9), ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων είναι να διεξαχθεί ένας αθλητοπρεπής αγώνας εντός και εκτός γηπέδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χτυπάει» 40άρια ο υδράργυρος - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει

Έκρηξη σε ταβέρνα στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές οι Αρχές

Μετέτρεψαν υποστατικό σε χώρο για τζόγο - Κατασχέθηκαν παιγνιομηχανές

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top