Απρόοπτες εξελίξεις στη δίκη για την δολοφονία της μικρής Άννυ!

Απρόοπτες εξελίξεις στη δίκη για την δολοφονία της μικρής Άννυ!

Παραιτήθηκε από τη θέση της ως συνήγορος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της μικρής Άννυ, Νικολάι, με τον τελευταίο να μην επιθυμεί να εκπροσωπηθεί.

Ενώπιον του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου αναγνώστηκε πριν λίγο η επιστολή της συνηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου, στην οποία ανέφερε: "Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτηση μου από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμεντοβ". Το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό νέου δικηγόρου για τον κατηγορούμενο, αν και ο τελευταίος δεν επιθυμεί υπεράσπιση.

Κατά τη διακοπή που ακολούθησε, η Γιάννα Παναγοπουλου αποχαιρέτησε τον κατηγορούμενο Νικολάι, ο οποίος της έδωσε ένα φιλί. Η ίδια πάντως σε συζήτηση της με τους δημοσιογράφους αποδέχτηκε ότι "κάτι άλλαξε" χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή το δικαστήριο  διόρισε νέο συνήγορο από τον κατάλογο, ο οποίος αποδέχτηκε τον διορισμό του. Ο κατηγορούμενος δήλωσε "αποδέχομαι τον Δικηγόρο γι' αυτή την συνεδρίαση, αλλά θα διορίσω δικό μου στην επόμενη", προκαλώντας την έκρηξη του Προέδρου της έδρας. "Δεν παίζουμε εδώ. Είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνώμη κάθε δύο λεπτά".

Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή προκειμένου ο νέος συνήγορος να μελετήσει τη δικογραφία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE