Ξέρουμε τι έκαναν τα κορίτσια του Star το απόγευμα της Τρίτης 21/9! Δείτε φωτογραφίες

Ξέρουμε τι έκαναν τα κορίτσια του Star το απόγευμα της Τρίτης 21/9! Δείτε φωτογραφίες

Το δεύτερο live του Star Κύπρος 2016 πλησιάζει και τα 21 κορίτσια που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμός προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συνέχεια των καλλιστείων.

Τη Δευτέρα 20/9 τα νεαρά μοντέλα βρέθηκαν στην Αγία Νάπα για μια ιδιαίτερη και πολύ σέξι φωτογράφιση όπως έχουμε πληροφορηθεί, την οποία θα δούμε την Κυριακή στις οθόνες μας ενώ το απόγευμα της Τρίτης 21/9 επισκέφθηκαν γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας το οποίο είναι και χορηγός του σόου.

Η Στεφανία Χριστοδούλου, η Έλενα Τσελέπη, η Νατάσα Νικολάου, η Φωτεινή Γιάγκου και η Άννα Γκραζδιαν βρέθηκε στην μπουτίκ της Mindy εκεί όπου βιντεοσκοπήθηκε το σποτ για το κατάστημα στα πλαίσια της συνεργασίας του για το Star Κύπρος 2016.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE