Στο Κακουργιοδικείο και πάλι ο Θωμά – Καταθέτουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας

Στο Κακουργιοδικείο και πάλι ο Θωμά – Καταθέτουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό οδηγείται ξανά το πρωί της Πέμπτης (22/09) ο 31χρονος Χρίστος Θωμά, για την υπόθεση του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ως μάρτυρες κατηγορίας πέντε αστυνομικοί και τρεις αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έχουν παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου κάποια παραδεκτά γεγονότα.

Στην σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταθέσουν άλλοι τρεις μάρτυρες κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος, αν και είχε παραδεχθεί ενοχή κατά τη σύλληψη, δυο μέρες μετά το φονικό, αρνήθηκε τις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης που του απαγγέλθηκαν από το Κακουργιοδικείο.

Το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, στην Πλατεία Ηρώων, σε σχέση με γυναίκα που ο Θωμά διατηρούσε δεσμό. Ο κατηγορούμενος φέρεται να καταδίωξε τους τρεις και να τους τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο.

ThemaOnline/ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE