Κομισιόν: Μετεγκατάσταση επιπλέον 296 προσφύγων από την Ελλάδα

Κομισιόν: Μετεγκατάσταση επιπλέον 296 προσφύγων από την Ελλάδα

Στη σύνοδο των ηγετών των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Τη μετεγκατάσταση επιπλέον 296 προσφύγων από την Ελλάδα τις τελευταίες δύο ημέρες, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, 221 άτομα μετεγκαταστάθηκαν από την Ελλάδα, την Τρίτη και 75 χθες, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των μετεγκαταστάσεων από την Ελλάδα στα 4.140 άτομα.

Εξάλλου, ο ίδιος ανακοίνωσε πως στη σύνοδο των ηγετών των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Βιέννη, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα εκπροσωπήσει ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE