ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΡΩΤΑΡΑ: Υπέκυψε από τα πολλαπλά τραύματα η 29χρονη

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΡΩΤΑΡΑ: Υπέκυψε από τα πολλαπλά τραύματα η 29χρονη

Σε πολλαπλό τραυματισμό οφείλεται ο θάνατος της άτυχης 29χρονης από την Ρουμανία η οποία σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο βραδύ της Τρίτης (19/09).

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε το πρωί  την Πέμπτης (22/09) στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου την νεκροτομή επί της σορού της άτυχης κοπέλας.

Σε δηλώσεις της στο ThemaOnline, η κ. Αντωνίου ανέφερε πως η 29χρονη Catalina – Laura Tenu φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στα οστά, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Να υπενθυμίσουμε πως το θανατηφόρο σημειώθηκε μετά από μετωπική σύγκρουση σαλούν αυτοκινήτου και του οχήματος τύπου buggie που οδηγούσε το νεαρό ζευγάρι από την Ρουμανία.  H 29χρονη υπέκυψε στα τραύματά της κατά την μεταφορά τους στο Νοσοκομείο. 

Μάλιστα, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, ο σύζυγος του θύματος φέρεται να μπερδεύτηκε με την λωρίδες κυκλοφορίας και να εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE