Βάζουν κάτω εικοσάρες: Μαζορέτες ετών 70 και πάνω (ΒΙΝΤΕΟ)

Βάζουν κάτω εικοσάρες:  Μαζορέτες ετών 70 και πάνω (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η γιαγιά σου φοράει το εφαρμοστό κορμάκι της, παίρνει τα πομ πομ της και αρχίζει τα "ακροβατικά"

Πώς θα σου φαινόταν αν η γιαγιά σου αποφάσιζε μια ωραία μέρα να γίνει...μαζορέτα; Ρητορική η ερώτηση για τους περισσότερους, ωστόσο στην Ιαπωνία υπάρχουν κάποιες ηλικιωμένες που συχνά-πυκνά φοράνε τα εφαρμοστά, σε έντονους χρωματισμούς, κορμάκια τους, παίρνουν τα πομ πομ τους και αρχίζουν τον χορό, ξεχειλίζοντας από φρεσκάδα και ζωντάνια.

Η 84χρονη Φούμι Τακίνο ξεκίνησε την εν λόγω ομάδα, ονόματι Japan Pom Pom, πριν από 20 χρόνια. Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, επεσήμανε ότι το "σπορ" την βοήθησε να διατηρηθεί σε φόρμα και το μυαλό της να είναι σε εγρήγορση.

Όπως αποκάλυψε, για να ενταχθεί κάποια κυρία στην ομάδα της θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 55 ετών ενώ ο μέσος όρος είναι τα 70 έτη.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, η Japan Pom Pom έλαβε μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα μαζορετών, που πραγματοποιήθηκε σε προάστιο του Τόκιο, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE