Βάζουν κάτω εικοσάρες: Μαζορέτες ετών 70 και πάνω (ΒΙΝΤΕΟ)

Βάζουν κάτω εικοσάρες:  Μαζορέτες ετών 70 και πάνω (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η γιαγιά σου φοράει το εφαρμοστό κορμάκι της, παίρνει τα πομ πομ της και αρχίζει τα "ακροβατικά"

Πώς θα σου φαινόταν αν η γιαγιά σου αποφάσιζε μια ωραία μέρα να γίνει...μαζορέτα; Ρητορική η ερώτηση για τους περισσότερους, ωστόσο στην Ιαπωνία υπάρχουν κάποιες ηλικιωμένες που συχνά-πυκνά φοράνε τα εφαρμοστά, σε έντονους χρωματισμούς, κορμάκια τους, παίρνουν τα πομ πομ τους και αρχίζουν τον χορό, ξεχειλίζοντας από φρεσκάδα και ζωντάνια.

Η 84χρονη Φούμι Τακίνο ξεκίνησε την εν λόγω ομάδα, ονόματι Japan Pom Pom, πριν από 20 χρόνια. Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, επεσήμανε ότι το "σπορ" την βοήθησε να διατηρηθεί σε φόρμα και το μυαλό της να είναι σε εγρήγορση.

Όπως αποκάλυψε, για να ενταχθεί κάποια κυρία στην ομάδα της θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 55 ετών ενώ ο μέσος όρος είναι τα 70 έτη.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, η Japan Pom Pom έλαβε μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα μαζορετών, που πραγματοποιήθηκε σε προάστιο του Τόκιο, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE