LIFESTYLE

Η πρωταγωνίστρια της «Γαλάτειας» εύχεται στον «αγαπημένο» της! Έχουν δέσει πολύ

Η πρωταγωνίστρια της «Γαλάτειας» εύχεται στον «αγαπημένο» της! Έχουν δέσει πολύ

Ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση του Sigma είναι για πολλούς τηλεθεατές η σειρά του σταθμού «Γαλάτεια». Μια δουλειά με πολλούς συντελεστές, καταξιωμένους ηθοποιούς και πολύ καλό «story».

Για αυτό άλλωστε και η «Γαλάτεια» έχει αγαπηθεί από το κοινό και αυτό φαίνεται και στα ποσοστά τηλεθέασης, στα οποία η σειρά ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο του σταθμού κάτι που για όλη την ομάδα αποτελεί επιτυχία.

Αυτό που βγαίνει κιόλας προς τα έξω και είναι ευδιάκριτο είναι και οι εξαιρετικές σχέσεις των ηθοποιών μεταξύ τους, αφού ο κοινός τους στόχος για να πάει καλά η σειρά τους έχουν φέρει ακόμα πιο κοντά.

Το απόγευμα της Πέμπτης 22/9 η πρωταγωνίστρια της σειράς, που ενσαρκώνει το ρόλο της «Γαλάτειας» (Βαρβάρα Χριστοφή) ευχήθηκε στον «τηλεοπτικό αγαπημένο της» Χρίστο Τουμάζου (Πετρής) που έχει τα γενέθλια του!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top