Το παράπονο της Κύπριας τραγουδίστριας: «Οι δημοσιογράφοι έγραφαν για μένα πολύ αρνητικά πράγματα, με είχαν στην μπούκα»

Το παράπονο της Κύπριας τραγουδίστριας: «Οι δημοσιογράφοι έγραφαν για μένα πολύ αρνητικά πράγματα, με είχαν στην μπούκα»

Πρόκειται για μια σπουδαία Κύπρια καλλιτέχνη, με πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό της. Η 54χρονη συμπατριώτισσα μας που τα τελευταία χρόνια κάνει λίγες και επιλεγμένες εμφανίσεις άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με ειλικρίνεια για τον «πόλεμο» που δέχθηκε.

Με αφορμή την συναυλία της στο Ηρώδειο στις 4 Οκτωβρίου η Αλέξια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση της με τους δημοσιογράφους.

Δεν γκουγκλάρεις τον εαυτό σου να δεις τι λένε στην Ελλάδα για σένα;

Όχι, γιατί φοβάμαι και δεν θέλω να στεναχωρηθώ. Παλιά, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έγραφαν για μένα πάρα πολύ αρνητικά πράγματα. Μου φαινόταν σαν να με είχαν στην μπούκα. Και να σου πω την αλήθεια, ένας από τους λόγους που ήθελα να φύγω από την Ελλάδα ήταν αυτός. Με στεναχώρησαν πάρα πολύ.

Τι δηλαδή μπορεί να έγραφαν για σένα;

Για τα ρούχα μου, για τα μαλλιά μου, για τη φωνή μου. Και δεν ήξερα το γιατί. Δεν έκανα κάτι κακό σε κανέναν, ούτε προκαλούσα με τον τρόπο ζωής μου. Αντιθέτως.

Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση. Κακώς όμως με επηρέασε, γιατί είχα τόσο πολλή αγάπη από τον κόσμο και σε αυτό έπρεπε να επικεντρωθώ.

Image result for αλεξια βασιλειου

Image result for αλεξια βασιλειου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE