Παύλος Μυλωνάς: Η Κυβέρνηση να αφήσει τα ευχολόγια και να δημιουργήσει τάχιστα ακτινοθεραπευτικό τμήμα στη Λεμεσό

Παύλος Μυλωνάς: Η Κυβέρνηση να αφήσει τα ευχολόγια και να δημιουργήσει τάχιστα ακτινοθεραπευτικό τμήμα στη Λεμεσό

Ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς, κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει τα αφήσει τα ευχολόγια και να δημιουργήσει τάχιστα ακτινοθεραπευτικό τμήμα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε:

«Θέλουμε να χαιρετίσουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία για τη δημιουργία ογκολογικού κέντρου στη Λεμεσό. Την ίδια στιγμή θέλουμε να κακίσουμε την πολιτική συμπεριφορά της Κυβέρνησης απέναντι σε αυτή την αδυναμία του Κράτους να παράσχει αυτή την απαραίτητη ιατρική περίθαλψή στους καρκινοπαθείς της Πάφου και της Λεμεσού καθώς επίσης και την αδυναμία της να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Ογκολογικό Τμήμα.

Ήρθε η ώρα η Κυβέρνηση να αφήσει τα ευχολόγια, τις θεωρίες και τις πολιτικές της δημιουργίας επιτροπών και να πάρει την πολιτική απόφαση και να δημιουργήσει τάχιστα ακτινοθεραπευτικό τμήμα στο Νοσοκομείο της Λεμεσού». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE