Τριμερής συμμαχία στη Λευκωσία κάνει τον Γιωρκάτζη αδιαφιλονίκητο φαβορί

Τριμερής συμμαχία στη Λευκωσία κάνει τον Γιωρκάτζη αδιαφιλονίκητο φαβορί

Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, επαναδιεκδικεί την δημαρχία Λευκωσίας έχοντας τον πρώτο λόγο στην εκλογική διαδικασία του Δεκεμβρίου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤhemaOnline πέραν του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ, ο κ. Γιωρκάτζης θα έχει την στήριξη και της ΕΔΕΚ η οποία κρίνει ως επιτυχημένη την θητεία του.

Η εξέλιξη αυτή δίνει σαφώς μια επιπλέον ώθηση στην υποψηφιότητα  του καθώς φαντάζει απίθανο το ΑΚΕΛ μέσα στη Λευκωσία να καταφέρει να σταθεί με αξιώσεις απέναντι από μια τέτοια συνεργασία.

Την ίδια ώρα πανομοιότυπο σκηνικό στήνεται στην Λεμεσό μόνο που αυτή την φορά σε δυσκολότερη θέση φαίνεται ότι θα βρίσκεται ο ΔΗΣΥ.

Αυτό διότι ο κ. Χρίστου θα επαναδιεκδικήσει την δημαρχία Λεμεσού στηριζόμενος ασφαλώς από το ΑΚΕΛ και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συμπράξουν μαζί του ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE