«Νταήδες έδερναν ομοφυλόφιλους έξω από το H&M στη Λήδρας»

«Νταήδες έδερναν ομοφυλόφιλους έξω από το H&M στη Λήδρας»

Μια καταγγελία μέσω διαδικτύου ήρθε στο φως από τον Μάριο Φρίξου.

Ο ίδιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την εξής καταγγελία η οποία χρήζει διερεύνησης από την Αστυνομία:

«Αν είναι ποτέ δυνατόν! Πού είναι η κυπριακή αστυνομία στη ΛΗΔΡΑΣ Λευκωσίας να αστυνομεύει; Έπεσε άγριο ξύλο με κάμποσους νταήδες που εδέρναν δύο ομοφυλόφιλους έξω από το H&M... Ως και μες το παγωτάρικο του ανθρώπου εμπήκαν και χτυπήσαν τον άνθρωπο.. Άκουσα μόλις τώρα από κάποιον πολίτη ότι, μια συμμορία αντρών γυρίζει τα Σαββατοκυρίακα την ΛΗΔΡΑΣ και μες τη πολυκοσμία δέρνει κόσμο.. Κατά τ' άλλα ήρθαμε για τη βραδινή μας έξοδο...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα πιστεύετε πόσα πλήρωσε πελάτης του H&M σήμερα στη Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

*Η φωτογραφία είναι από το like.philenews.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE