ΑΛΕΘΡΙΚΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: 47χρονος εντοπίστηκε να λαθροκυνηγά με ξόβεργα

ΑΛΕΘΡΙΚΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ:  47χρονος εντοπίστηκε να λαθροκυνηγά με ξόβεργα

Ανδρας από το Αλεθρικό, ηλικίας 47 χρόνων εντοπίστηκε από άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας να λαθροκυνηγά με ξόβεργα στη περιοχή Αλεθρικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 07.15 το πρωί  της Κυριακής (25/9) άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν στην περιοχή Αλεθρικού, 47χρονο από το Αλεθρικό, να λαθροκυνηγά με τη χρήση συσκευών μιμητικών φωνών πουλιών και ξόβεργα.
 
Οι άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας κατάσχεσαν διάφορα τεκμήρια δηλαδή ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μεγάφωνο, 36 ξόβεργα και μία συσκευή μιμητικών φωνών πουλιών.
 
Ο άνδρας οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.  
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE