Μόνο παίκτες σαν κι αυτόν αρμόζουν στην Ομόνοια …

Μόνο παίκτες σαν κι αυτόν αρμόζουν στην Ομόνοια …

Μέσα σε ένα καράβι που βυθίζεται κάποιοι ακόμα προσπαθούν να τραβήξουν κουπί !

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ο λόγος για τον Ρενάτο Μαργκάσα. Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπά και νιώθει το βάρος της φανέλας που φορά, όσο λίγοι. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την αφοσίωση του στην ομάδα.

Ο Ρενάτο, το βράδυ του Σαββάτου (24/9), στο τραγικό εκείνο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα σκόραρε το τέταρτο και τελευταίο γκολ για την ομάδα του, το οποίο σφράγισε και τυπικά την νίκη σε ένα παιχνίδι θρίλερ για την Ομόνοια.

Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή στο γκολ που πέτυχε τα λέει όλα.

Δεν αντέχει ούτε ο ίδιος να βλέπει τα «χάλια» της ομάδας, δεν αντέχει να βλέπει τον κόσμο να γιουχαΐζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, δεν αντέχει όσα «τραβά» η Ομόνοια τόσα χρόνια.

Για όσους δεν το πρόσεξαν, ο Ρενάτο ξέσπασε με κλάμα μετά το γκολ που πέτυχε. Αυτό θα πει αρχηγός, αυτό θα πει αγαπώ την ομάδα, αυτό θα πει σέβομαι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας.

Ρενάτο Μαργκάσα …RESPECT!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE