Ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Με καθυστέρηση μίας ώρας και τριανταπέντε λεπτά ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση μεταξύ του Νίκου Αναστασιάδη, Μουσταφά Ακιντζί και Μπαν Κι Μουν.

Την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συνάντησης έκανε μέσω Twitter ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ όπως γράφει ο ΓΓ του ΟΗΕ θα προβεί σε σύντομη ανακοίνωση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν πέραν του ΓΓ , ο ειδικός σύμβουλος Έσπεν Μπαρθ Έιντε και η ειδική αντιπρόσωπος Λίζα Μπάτενχαϊμ και από κάθε πλευρά, πέραν των ηγετών, πέντε άτομα.

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο διαπραγματευτής πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο μόνιμος Αντιπρόσωπος πρέσβης Ανδρέας Αιμιλίου, ο Παντελής Παντελίδης κι ο Μενέλαος Μενελάου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".