ΠΑΦΟΣ: 19χρονος κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι για να αποφύγει την σύλληψη

ΠΑΦΟΣ: 19χρονος κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι για να αποφύγει την σύλληψη

Ύποπτος για διάπραξη κακουργήματος και για παράνομη κατοχή ναρκωτικών θεωρήθηκε 19χρονος από την Πάφο.

Η ΥΚΑΝ, συνέλαβε 19χρονο από την Πάφο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή ναρκωτικών και άλλα.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», όταν η ΥΚΑΝ έφτασε στο σπίτι του 19χρονου για να πραγματοποιήσει σύλληψη σε βάρος του, ο 19χρονος για να αποφύγει την σύλληψη κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι του.

Όταν οι άνδρες της ΥΚΑΝ κατάφεραν να τον «βγάλουν» από εκεί, ο 19χρονος άσκησε βία προς αυτούς για να αποφύγει εκ νέου την σύλληψη του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE