Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Η κόρη του αδελφού του πρώην Προέδρου της ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου πολεμούσε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.
Σε κάποια σημεία κατάφερνε με την θέληση που είχε για ζωή, να βγει νικήτρια στις μάχες, δυστυχώς όμως όχι και στον πόλεμο με την ασθένεια.
Το βράδυ της Κυριακής 26/9/2016, η 26χρονη Ελένη Ομήρου έκλεισε για πάντα τα μάτια.
Σε δημοσίευση του στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ο πατέρας της, Όμηρος Ομήρου, θέλοντας να αποχαιρετήσει την Ελένη, έγραψε χαρακτηριστικά.
« Αυτά τα μάτια έκλεισαν. Κι αυτό το χαμόγελο πάγωσε. Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ο κύκλος της ζωής για τη μοναχοκόρη μου Eleni Omirou. Έφυγε στα 26 της ύστερα από μια μακρά μάχη, σκληρή και αδυσώπητη. Πολέμησε με ήθος και λεβεντιά. Δεν παραδόθηκε αμαχητί, ούτε λιποψύχησε. Τη συνοδεύουν η αγάπη και η εκτίμηση μας και θα την αποχαιρετήσουμε όπως της αρμόζει κι όπως η ίδια θα επέλεγε.Σεμνά, ταπεινά και με ευπρέπεια… »
Διβάστε περισσότερα στο: lifenewscy.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις